Cafe Del Mar _ Chill Out

Tae bo


Tae bo este o combinatie atractiva de Tae Kwon Do, kick-box, aerobic si muzica, in special in opt timpi . Este amuzant, energizant si eficient: intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi mai multe calorii decat iti poti imagina.
    Avantaje:
    Exercitiile Tae-Bo contribuie la imbunatatirea echilibrului si mobilitatii, cat si la intarirea sistemului osos.
    De asemenea, este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres. Prin efectuarea programului de exercitii Tae-Bo, orice persoana capata mai multa flexibilitate si rezistenta la efort, isi tonifica musculatura si se mentine in forma.
    Dupa antrenament practicantii se simt plini de energie si chef de viata.
    Cum decurge un antrenament de Tae Bo la FITMED ?
    Pe parcursul a 50 de minute - 1 h de rotiri si aplecari de trunchi, balansari, fandari si stretching realizate sub supravegherea kinetoterapeutilor nostrii aveti siguranta ca nu veti efectua anumite exercitii ce pot agrava eventualele afectiuni preexistente la nivelul coloanei vertebrale. Pentru acest fapt la FitMed se lucreaza cu max. 2 persoane in sala. Astfel aliniamentul corporal este atent vizualizat de catre instructor, corectitudinea cu care se realizeaza exercitiile si respiratia putand fi controlate cu usurinta.
    Frecventa : 3 ori / saptamana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu