Cafe Del Mar _ Chill Out

Binedispus toamna

Primul val de frig oboseste si dezechilibreaza organismul.Depasirea starilor depresive presupune urmarea unui program imbogatit in activitati sportive alternate cu bai aromate.
    Miscarea binedispune , iar efectele activitatilor in aer liber sunt mai persistente.Sporturile de rezistenta ,precum joggingul ,elibereaza endorfine creand astfel buna dispozitie.De asemenea miscarea ne intareste sitemul imunitar.
    Natura ne aprovizioneaza cu fructe bogate in vitamine: catina ,maces ( vit. C), alune , nuci ( vit.E ) , soc si dovlecei ( vit. B )
    Antrenati si mentineti mobilitatea articulatiilor , a ligamentelor si a tendoanelor prin exercitii regulate. Un program de kinetoterapie adecvat nevoilor dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca.
    Nu uitati ca exercitiile sunt folositoare si pentru…creier ! Jucati sah,cititi o carte sau rezolvati un rebus! In acest fel creativitatea si concentrarea raman la cote maxime.
    Un bun exercitiu de relaxare este rasul ! Prin ras sunt stimulati anticorpii iar nivelul de oxigenare creste.
    Masajul este un alt remediu impotriva oboselii ! Mentine un tonus optim al musculaturii, creste buna dispozitie ,calmeaza si va da putere.Ingaduiti-va acest rasfat macar o data pe saptamana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu